piposek píše:Když o tom ostřikovači - já měl z Makra do -20 a když venku bylo poránu tehdy -32, tak všechno fungovalo jak má, včetně umývání oken...

vkicam píše:Ale ma napadlo hovoríme o chladiči nie o ostrekovači nie?
Ide o to miešanie roznich druhov chl.zm.

Hujer píše:Smíchej je navzájem tak cca jednu skleničku a uveď do budu varu.
Pokud se s nima nic neděje, můžeš míchat.
Čau Hujer.

box píše:Hujer píše:Smíchej je navzájem tak cca jednu skleničku a uveď do budu varu.
Pokud se s nima nic neděje, můžeš míchat.
Čau Hujer.
No jo, ale kolik je ten bod varu ? A nebo se má k tomu i připravit štít a hasící prostředky

Benda Vladimír píše:Je třeba mít na paměti ještě jednu skutečnost:Za jízdy při teplotě -20 st.může být teplota na přímém větru -25 st.a je-li silnice navíc čersvě posolena,tak 10 cm nad zemí i -30st.Na tomto principu pracují starší zmrzlinové stroje.Varuji před zakrýváním chladiče nějakou rohoží.Pokud na vozidle není tech.závada,chl.systém s termostatem to zvládnou.

Benda Vladimír píše:Je třeba mít na paměti ještě jednu skutečnost:Za jízdy při teplotě -20 st.může být teplota na přímém větru -25 st.a je-li silnice navíc čersvě posolena,tak 10 cm nad zemí i -30st.Na tomto principu pracují starší zmrzlinové stroje.Varuji před zakrýváním chladiče nějakou rohoží.Pokud na vozidle není tech.závada,chl.systém s termostatem to zvládnou.

dYvY píše:Benda Vladimír píše:Je třeba mít na paměti ještě jednu skutečnost:Za jízdy při teplotě -20 st.může být teplota na přímém větru -25 st.a je-li silnice navíc čersvě posolena,tak 10 cm nad zemí i -30st.Na tomto principu pracují starší zmrzlinové stroje.Varuji před zakrýváním chladiče nějakou rohoží.Pokud na vozidle není tech.závada,chl.systém s termostatem to zvládnou.

dYvY píše:Benda Vladimír píše:Je třeba mít na paměti ještě jednu skutečnost:Za jízdy při teplotě -20 st.může být teplota na přímém větru -25 st.a je-li silnice navíc čersvě posolena,tak 10 cm nad zemí i -30st.Na tomto principu pracují starší zmrzlinové stroje.Varuji před zakrýváním chladiče nějakou rohoží.Pokud na vozidle není tech.závada,chl.systém s termostatem to zvládnou.
To je nesmysl, ze jak zafouka tak je hned min stupnu celsia. A ze sul ochladi vzduch jsem taky jeste neslysel.

Marta Ressova píše:Čauky pánové mám dotaz, v nádržce chladící kapaliny ukazuje přesně mezi min.-max. a na palubce se mi stává že teplota chladiče( ukazuje při plně
zahřátém motoru 4 čárky ) mi spadne jen na 2 čárky, když prudčeji zabrzdím hned ukáže zase 4 a při jízdě zas sleze na 2. Co to znamená?![]()
Dacia Sandero 1.6 laureate, modrá mineral + klima + boční airbagy + loketní opěrka, 68 000km - bohužel zničeno 28.5.2012 http://autoklubdacia.cz/forum/viewtopic.php?f=5&t=1931
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků