.:. AKDCZ .:. Autoklubdacia .:.

I. Československé fórum majitelů a příznivců vozů značky Dacia již od roku 2005
Právě je pát zář 22, 2023 4:24 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TT-Car - Nitra
PříspěvekNapsal: pát led 16, 2015 12:35 pm 
Nováček
Nováček

Poďakoval som: 0 krát
Poďakovali my: 0 krát
Blog: Zobrazit blog (0)
Typ auta: Logan MCV 1.2
Prodejce vozu: TT-Car Nitra
Máme objednané auto v TT-Car - Nitra, objednávka spísana na autosalóne v Nitre 20.10.2014
Prvý kontakt s predajcom bol prijemný komunikatívny, mal som len požiadavku či by nemobol problem keby mi dal vedieť ake su rozmery filtra vzduchoveho, ja ich rotižto vymienam za ( air filter ), odpoveď bola že rozmery mi pošle hneď po autosalone a neni problem to ani u nich nahodiť.Kedže som sa odpovedi nedočkal tak som napisal mail aj s pneumatikami, mali sme dostať zdarma ku vozidlu zimné, tak som mu napísal, že by sme radi dunlop popripade good year.Nenapisal ani nezavolal. O 2 tyždne sme šli okolo tak sa zastavíme, samozrejme vrucny usmev a čože sme prišli a pod a ked som sa ho spytal že som mu pisal a nedočkal sa odpovede tak mi povedal no to viete ale my nemôžeme namontovať neoriginalny diel.Akceptoval som to a spytal sa ako to vyzera s autom a kedy príde.Povedal mi dátum 29.12.2014, ,,darček pod stromček" ako povedal, požiadali sme o ešte o zalohovu faktruru proste o nejaky dokumkent, ako vyzera aj objednavka.mali sme len pisanu perom na autosalone a radi by sme mali aj v originalnej podobe aj cenami a pod.Prislubil ale nedočkali sme sa. 12.1.2015 som mu pisal ako to vyzerá teda s tym naším autom a on mi odpisal ,,p Moko hovoril som 29.01.2015 ale mohol som sa zmýliť" ani dobry deň,ani dovidenia, proste som mal pocit, že čo chceš čo otravuješ.A to mu vraj zaleží na jeho dobrom mene, čistý výsmech.
Napisal mu mu slušnu spravu o etikete predajcu a stažnosť veducemu predajne, zjavne su kamarati ale bolo mi to jedno a jeho nadriadeny ma zabil ku koncu vetou :
,,Verim, ze sa vsetko vysvetli a posunie do standardnych vztahov kupujici-predavajuci a dame tomu aj dostatocny ludsky rozmer."
Pozrel som si konečne našu predfakturu a pozrel sa na datum predpokladaneho dodania automobilu a že 19.2.2015.
Takže pán Mada nás ešte aj obtiahol s tým, že ked mal zalohu vo vačku bolo mu jedno že nas o mesiac posunie a uprednostní iných ludí, čakáme na MCV 4 mesiace...uvidime ako to skončí, určite sa do tejto predajne už nikdy nevrátime.

Předmět příspěvku: Re: TT-Car - Nitra
PříspěvekNapsal: ned led 25, 2015 12:02 pm 
Všudebyl
Všudebyl

Obrázky: 0
Poďakoval som: 33 krát
Poďakovali my: 36 krát
Typ auta: DDII4WDPrest.1.5dCi 80kW
Prodejce vozu: Autocentrum Dyršmíd Jirkov
Oblíbený autoservis: Autocentrum Dyršmíd Jirkov
:D To je ten predajca co je na pravé straně když jedu jakoby z Bratislavy a odbočím na centrum do Nitry vpravo před Tescom ?
Ne nadarmo platí přísloví Nitra na peňáze chytrá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

F Focus Combi 1,8TDCI85kW,Ghia,Silver,200t.km,2003

Profil Osobní album  

PříspěvekNapsal: ned led 25, 2015 2:06 pm 
Uživatel
Uživatel

Obrázky: 10
Poďakoval som: 7 krát
Poďakovali my: 2 krát
Typ auta: Nový Duster 1,2 TCe 2WD
Prodejce vozu: AutoBelda
mozna kdybys jim udelal trochu dusno u Dacie na Slovensku, tak by zmenili svuj pristup.
ale za ty nervy...maji to dobre posichrovane - zaplatis zalohu a maji te. chce to nejdriv zjistovat reference, nez k nekomu clovek pojede.
drzim ti palce!

PS: ja jsem objednaval Dustera presne pred rokem, 24.1.2014, a dodan mi byl az posledni tyden v kvetnu (maji), asi po 3x odlozeni a nebyla to vina prodejce, naopak Dacia nestihala uspokojovat poptavku. Dnes jsou dodaci terminy mnohem kratsi, tak nevim v cem je problem, ale verim, ze to neni chyba prodejce...nema sanci to nijak ovlivnit.

Profil Osobní album  

PříspěvekNapsal: úte úno 03, 2015 7:29 pm 
Nováček
Nováček

Typ auta: Logan MCV 1.2
Prodejce vozu: TT-Car Nitra
4x4DCiSilver píše:
:D To je ten predajca co je na pravé straně když jedu jakoby z Bratislavy a odbočím na centrum do Nitry vpravo před Tescom ?
Ne nadarmo platí přísloví Nitra na peňáze chytrá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

presne ten predajca :D
No predajca je vychcaný, ale dnes sa takým darí ...

-- úte úno 03, 2015 6:35 pm --

nixtreme píše:
mozna kdybys jim udelal trochu dusno u Dacie na Slovensku, tak by zmenili svuj pristup.
ale za ty nervy...maji to dobre posichrovane - zaplatis zalohu a maji te. chce to nejdriv zjistovat reference, nez k nekomu clovek pojede.
drzim ti palce!

PS: ja jsem objednaval Dustera presne pred rokem, 24.1.2014, a dodan mi byl az posledni tyden v kvetnu (maji), asi po 3x odlozeni a nebyla to vina prodejce, naopak Dacia nestihala uspokojovat poptavku. Dnes jsou dodaci terminy mnohem kratsi, tak nevim v cem je problem, ale verim, ze to neni chyba prodejce...nema sanci to nijak ovlivnit.

Určite by si zaslúžili aby im to dusno spravili, nieje myslitelne takýto prístup, ved ked len predávam na bazári nejaku drobnosť čo stoji par korún som zdvorilý, ved je to ich reklama, len recenzie si prečítať...povecme si kde? prvu som sem dal ja, prednedavnom sa mi ohlasil kolega z fóra, že tiež mal tú istú skúsenosť s preedajcom a ten istý prístup. A to som sa schvalne registroval na všetky ČS fóra, nik nič o NR nepisal.Hold teraz aspoň majú reklamu, ale zase tolko ludí čo kupujú autá nebehaju na internet a nieto ešte do fór :roll:

PříspěvekNapsal: úte úno 03, 2015 8:49 pm 
Uživatel
Uživatel

Typ auta: Lodgy 1.2 TCe
Prodejce vozu: AK Motor, Prievidza, SR
Ja som teraz objednaval v Akmotor Prievidza a predajca sa nesiel moc pretrhnut.dodanie cw20. Oco teraz kupoval jazdenku v aaa a tam aby predali sa isli potrhat. Minule som aj cital článok s gen zastupcom dacie a ze nechcú podliezat cenovymi akciami atd

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]