Ahoj, tak jsem včera absolvoval první výměnu oleje po 12 tis. Km. Po předchozích problémech…jak jsem psal výše…jsem se objednal v Auto Kout Brandýs n/Labem. Přejímací technik byl velice příjemný člověk, který se ni věnoval celou dobu, než se udělalo místo na dílně (cca 10 min.) , dokonce mi sám udělal drobnou opravu , než najel na zvedák. Mechanik byl příjemný a vstřícný mladý kluk….vyměnil filtr, olej, dolil hladící kapalinu, celé auto okouknul, bral za kola, dofouknul tlak v pneumatikách. Jelikož to ještě není servisní prohlídka, tak ostatní se nedělalo. Na faktuře 1890,- Kč pouze za výměnu oleje,ostatní gratis,
Podotýkám, že celou dobu jsem byl s mechanikem u auta, aniž bych to nějak tvrdě vyžadoval..stačilo se zmínit a nebyl problém. Skoro celou dobu tam byl i přejímací technik, jen si občas někam odskočil. Oba chválili Dustera a dozvěděl jsem se zajímavou věc, kterou jsem se tady nikde nedočetl. Víte jaká je nejčastější závada u našeho auta?? Padání krycího plechu pod motorem. Tak utahovat šrouby!!!
Auto Kout Brandýs n/Labem DOPORUČUJI.
|