.:. AKDCZ .:. Autoklubdacia .:.

I. Československé fórum majitelů a příznivců vozů značky Dacia již od roku 2005
Právě je pát zář 22, 2023 5:09 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Auto Doležal,Ostrava,Pavlovova ul.
PříspěvekNapsal: čtv úno 21, 2013 9:35 am 
Uživatel
Uživatel

Poďakoval som: 0 krát
Poďakovali my: 0 krát
Blog: Zobrazit blog (0)
Typ auta: duster 4x4
Jaké jsou zkušenosti s tímto servisem?
Zatím jsem se dozvěděl,že přítomnost u vozidla je nepřípustná a cenu za hodinu práce / tuším cca 657kč /

Předmět příspěvku: Re: Auto Doležal,Ostrava,Pavlovova ul.
PříspěvekNapsal: čtv úno 21, 2013 10:08 pm 
Ban
Ban

Poďakoval som: 2 krát
Poďakovali my: 5 krát
Typ auta: Dacia Duster
Proč nevyzkoušíš Automotoland Hlučín? Máš to za rohem.

PříspěvekNapsal: pát úno 22, 2013 11:10 am 
Uživatel
Uživatel

Typ auta: duster 4x4
Ferda píše:
Proč nevyzkoušíš Automotoland Hlučín? Máš to za rohem.

Zatím předbíhám,protože DD 4 x 4 je teprve " na cestě ",ale rád bych věděl,co mne může kde potkat,a tak,abych měl dostatečný prostor pro zvážení všech nabídek.
Domníval jsem se,že se můžu vyhnout zkoušením,kde není nic uvedeno.Očekával jsem,že ozvou ti,kteří s tímto servisem mají zkušenosti, a to buď pozitívní či negatívní a konkrétně jaké a rovněž i ti,kteří mají zkušenosti se servisy v nejbližím okolí. - stačí i SZ.
Takže jednání,kvalita,možnost přítomnosti po dobu servisu + zázemí,ceny,čistota ap.
I když je to zřejmě možné,nechtěl bych obíhat různé servisy a sbírat zkušenosti,ale domnívám se,že je to stále v lidech a pokud někdo má přímo jméno osvědčeného mechanika,může sdělit.

Pavlovova.
Kouknu - li přes okna,a vidím - li dobře - na estetiku dílny,něco mi napovídá,že nejlepší léta má už za sebou a to zda mají špičkovou výbavu značkového servisu,jak se deklaruje,nelze posoudit a vše může být zavádějící i když...
Zkušenosti na netu - diskutabilní,ale převážně nic moc.
Pokud - vezmu soukromníky - čili neznačkové,které jsem byl nucen navštívit,tak to byla katastrofa - jednalo se sice jen o rychlovky na dnes neznačkových vozidlech - cena oproti dnešním slušná,ale takový,slušně řečeno,nepořádek - tak to bylo něco.Kanál nebo zdvižka obestavěna starými ND,léty usazené oleje...ale naproti tomu tam byl zase " šajber ",který uměl jako jediný moji vykopávku správně naladit.Tak jsem přehlížel i to,že jsem za ním obíhal s hadrou a ještě se i podílel na pracích.Dnes už bych to asi těžko snášel.
Kdysi jsem na servise vyrostl a má důvěra nijak moc nepokročila,leč už dnes jiná možnost není.Taky vím,že kolegovi při první servisce výměnu oleje jen naúčtovali...
Hlučín
je - jak se říká,od ruky - za rohem - autem cca 15km a v případě delšího zdržení vozidla - min. hodina a půl cesty MHD jedním směrem a to bych zvládal jen s obtížemi,protože není kdo by mne odvezl - i když jsem teď vyčetl starší údaj,že odvezou i přivezou - jen se neuvádí,jak - domívám se,že mým vozem,ale kolik si účtují ?
Auto servis Vyvial Rychvald
- doporučení od kolegy - letité zkušenosti - ovšem nemá DD - cestování obdobně
Autoset Centrum - Bazaly
reference nenalezeny - hlavně ne konkrétní

PříspěvekNapsal: pát úno 22, 2013 8:18 pm 
Ban
Ban

Poďakoval som: 2 krát
Poďakovali my: 5 krát
Typ auta: Dacia Duster
Nerad bych Pavlovové jakýmkoliv způsobem velice nerad ublížil, ale mé letité zkušenosti mi říkají, že přístup ve všech směrech je mnohem lepší v maličkém městečku, kde se za anonymitu nikdo skrývat nemůže. Draze by se jim to vymstilo a rychle by se to rozkřiklo po širokém okolí. Proto jsem volil Hlučín.
Já se vždycky nechal pouze dopravit domů a pak zase odvézt pro vůz. Hlučín mi nechtěl můj vůz dovézt až před barák, aby se náhodou při cestě nedostali do nějakých problémů o které dnes není nouze, čert nikdy nespí. Pěkně si pro mne přijeli a vůz předali v místě servisu. Taky výhoda, nikdo nezná chování mého vozu než já a k případné reklamaci nemusím zbytečně ztrácet čas, ani peníze za zbytečně projeté palivo. Tuhle výhodu jsem zatím využit nemusel, což je taky důkazem, že jsem s Hlučínem volil správně.
Za odvoz domů a dovoz zpátky do servisu jsem nikdy nic platit nemusel, jen jednou jsem musel asi pl hodinky počkat, než dorazí jejích dvorní šofér. Sice mi nabídli možnost, že mi zaplatí taxíka, ale já s poděkováním odmítl. Byl bych ochuzený o velkou spoustu zajímavých informací, které mi ten (dvorní šofér) pravděpodobně, technik, nákupčí náhradních dílů a kdovíco ještě vždycky ochotně poskytl. Docela mě mrzelo, že cesta domů je tak krátká, prostě přísun informací, které jsem dostával jsou mnohem přesnější, než info z jiných webů.

Ještě zopakuji, že Dacan je můj patnáctý vůz a s tak kvalitním servisem jakým je Automotoland Hlučín jsem se ještě nesetkal nikdy.

PříspěvekNapsal: sob úno 23, 2013 10:15 pm 
Dárce
Dárce

Typ auta: Logan MCV 1.6 E 85
Na Pavlovovu jsem jezdil s Renaultem Lagunou a teď s Dacií Logan MCV. I když mám určité výhrady tak tam jezdím.Mám to cca 20 minut pěšky.
Výhrady: Znečištěný vnitřek vozu po výměně oleje (Renault)
Promáčklý blatník při výměně torzních tyčí ( Renault)
Navýšení ceny bez předchozího upozornění (Renault)
S Dacií mám za sebou jen první garanční prohlídku a montáž některých drobných doplňků a zatím vše bez problémů.Jsou i dobré zkušenosti.Při výměně rozvodů na Rencku mi dali slevu.Taktéž u těch torzních tyčí.Na účast při opravě jsem se neptal nemám čas tam vysedávat.Odvoz vlastním autem tam také funguje.Nechal jsem se odvézt do práce.Mechanik si to aspoň projel.Navíc mi tak dva dny po opravě volají od Doležala, dokonce i zastoupení Renault ČR jestli jsem byl spokojen s opravou,přístupem zaměstnanců atd.Takže asi tak.

PříspěvekNapsal: čtv úno 28, 2013 11:05 pm 
Uživatel
Uživatel

Autoset Centrum - Bazaly:
při převzetí vozu mi neumožnili prohlídku vozu ze spod, musel jsem si obléknout monterky a lehnout pod auto na salonu. (Prý to takhle ale mají všechny Renault servisy - z bezpečnostních důvodů zákazníci do dílen nesmí) OK ;-)
Vstřícnost ale nic moc. Poté problém s airbagy, nebudu to tady rozvádět - nakonec jej vyřešili k mé spokojenosti, ale málem jsem zešedivěl), teď jezdím do Hlučína ;-).

PříspěvekNapsal: ned kvě 19, 2013 8:41 pm 
Dárce
Dárce

Typ auta: Logan MCV 1.6 E 85
Tak jsem u Doležala reklamoval vadu laku.Po roce a půl začly rezivět zadní dveře nad oknem. Reklamace bez problémů uznána a kvůli třech rezavých pupínků nalakovány celé dveře. Spokojenost tak na 70%.Zadní sklo jak ho lepili zpět tak ho dali křivo.Nelícuje s druhými dveřmi.No a dveře jsem si taky došteloval sám.Chtěl jsem si ještě doobjednat reproduktory do zadních bočních dveří.Prý to nejde,pouze v sadě s rádiem. No koupím jinde a namontuju sám.Doufám,že tím nepřijdu o záruku na elektroinstalaci.

-- úte zář 10, 2013 6:29 pm --

Dnes garanční prohlídka po dvou letech. Vyzkoušel jsem Automotoland Hlučín. Naprostá spokojenost. Připadal jsem si jak v jiném světě. Auto mi i umyli. K Doležalovi už rozhodně NEJEDU.

PříspěvekNapsal: úte zář 17, 2013 3:01 pm 
Psavec
Psavec

Poďakovali my: 2 krát
1. hlučnou převodovku neuznali (ani nechtěli vidět/slyšet auto)... později jsem sám zjistil, že v převodovce byla jen asi třetina předepsaného množství oleje !

2. ceny náhradních dílů při telefonickém dotazu byly sdělovány jako nefiremnímu zákazníkovi vždy bez DPH. Až při placení mi bylo sděleno, že budu platit o 20% víc !

3. po výměně oleje v záruce začal z auta kapat - samozřejmě nedotažení nového filtru nepřiznali, jen že to zapomněl někdo někde utřít (jen na parkovacím místě bylo rozlite asi deci) ...

4. po měření emisí přestalo fungovat vyhřívání zadního okna - někdo v doležalu přehodil pojistku z pozice pro vyhřívání zadního okna do vedlejší pozice pro klimu (tu nemám)...

Takže asi tak. Bylo toho mnohem víc, ale tyhle 4 body mě dodnes štvou natolik, že bych si k Doležalovi na Pavlovovu v Ostravě nedal opravit ani koloběžku.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]